julen

så var julen över..har haft en rikitgt mysig jul, jobbade till tre på julafton, jag trodde de skulle vara jobbigare än de va, de va faktist riktigt lugnt och alla va på strålande humör! sen kom olle och hämtade mig och vi åkte till aspås å käka julmat, drck glögg och proppade i oss alladin choklad! har jobbat hela julhelgen både juldan och annandan, men de har funkat endå. På juldan drog ja till ida när ja slutat jobba, vi drack vin och provade kläder, sen kom elin å erik, och elin bjuppa på bailys mmm! sen drog vi in till stan! fyy fan va foolk! men in kom vi! vart en tidigt hemgång mådde inge vidare där!
Nu idag är de utgång igen..marite närmare bestämt! så ja ska dra in till stan snart!

peace/nalu


lycka

trodde allt skulle kännas bättre så fort de kom snö...OCH SÅ VART DE :)
snön gör mig lycklig...ni snöhatare får säga vad fasiken ni vill men om ja fick bestämma fick de gärna snöa mer..och mer...och MER :) Tack gud för en vit jul....för du låter väl den stanna..?


idag har jag inte gjort ett skit...eller jo dammsugit, spännande! och tagit på mig jobb över jul har ja gjort också...som man bäddar får man ligga brukar de ju heta!

Martin hade dragit med sig..ja vadå? ETT 8 BITARS! halleeelulja! Nu har ja kramp i alla fingrarna efter timmars spelanade...super mario 3 närmare bestämt (och ja jag klår alla mina syskon!) Lessnade nu efter min tumme började strejka..å göra svinont..fan när man var liten pallade man ju dygns spelande innan de gjorde ont (om de ens gjorde ont..)

imorrn ska ja jobba, så ja ska sova snart tänkte ja!

puss/nalu

haha



M I N N E N !
första snön 04 jag å nilen vart helt galna när vi vaknade upp å såg snön!letade upp
den röda halvtrasiga pulkan i förrådet och drog till jordkullen, va ute hur jävla länge som helst! vart nästan ihjälkörda av en hel drös med 8 åringar som hade mycket tuffare åkdon än vi...fast vi tyckte iallafall att våran trasiga röda pulka va svintuff :)
!
147976-41

julklappsgnäll och återseenden

godagens!
ganska dålig början på dagen måste jag säga....förssovit mig ungeförsisådär en timma, så jag måste åka 5 i 2 för det är den enda och den sista bussen som går härifrån. Bilen är trasig, eller trött starta vill den iallafall inte  så lifta med mamma är helt uteslutet. Snacka om tur!

vet inte hur mycket pengar jag lagt ut på restidningar senaste tiden, jag vill överallt på en gång! Bara av att se alla bilder gör mig galen!

En grej jag har undrat över....(utan att låta som en sur bitter ensam halvdöd kärring) Varför framkallar julen denna jävla stress? Människor är som galna, springer kors och tvärs över hela stan med tjugetusen påsar från alla möjliga olika affärer. Är det verkligen det som är julen? Stressa från slutet av november till julafton (om man ens kopplar av då?). Jag har för längesen tappat det där med just julklappshysterin, för mig är julen något helt annat. för mig är julen den kanske enda gången som hela min familj samlas för några timmar, sitter ner äter go mat och umgås! Jag menar absolut inte att jag inte tycker om julen, för de gör jag, för mig är den verkligen betydelsefull just för att vi samlas!

Igår var det kära återseenden på hög nivå!Började med att jag träffade ANNA åååh :) och ylva å anna g träffade ja också :)! Vi drack varmchoklad inne hos anna som har min gamla lägenhet (gud vad mysigt hon har fått till den btw!) Sen gick vi upp på stan träffade helena och så sen träffade jag iiiida som jag har saknat den människan!Gick en sväng till och sprang på systrarna revelj!  monkis shit va kul de va å träffa henne :) i den vevan hann ja springa in i frida också lagom solbränd sådär :)
Nu känns stan levande igen!

NU ska jag ringa min chef och förhandla hur jag ska jobba över julen!

PEACE



ja så va de kirrat! jobbjobbjobb

Energi



anja&cicki polarn något ni vill prata om..? haha!

till ber mig?söt!


vaknade nyss...tittade ut genom fönstret, och tro de eller ej men marken är inbäddad i ett ganska tjockt snötäcke, och det är så fint! Utsikten här helt underbar, blicka ut från vardagsrumsfönstret och man ser hela fjällen!snällla snö ligg kvar nu!
Idag är det långpromenad som gäller....ocb jag ska dra med systra mi ut! vare se hon vill de eller inte!

kära återsseenden nästa vecka...jag ser fram emot de så mycket! AH!

helgen har varit lugn, i fredas drack ja å kicko nåra bärs och spelade bort lite pengar på black jack! jobbade i lördas funkade jävligt bra faktist! igår kväll somnade jag framför shrek va svintrött, jossan va och petade på mig tusen gånger och tyckte jag skulle gå och lägga mig..va hel död! idag verkar de va storstäd på g, svinjobbigt!julpynt å skit!jag tycker inte jag behöver vara liiika delaktig i stöket eftersom jag faktist är gäst här *haha*! vet inte direkt om min mor håller med till hundra procent men iaf :)


roskilde

PEACE!
/nalu


minnen!

Utan snön...är vintern inte mycket att hurra för!
så jag börjar sakna sommaren något faktist!
Tänkte därför sätta in en av mina favorit bilder från isomras, yranveckan närmare bestämt!

sommar

hej!

ny dag, ny fredag på de! mys väder ute som de ser ut...lite solsken och så har det tittat ner några få snöflingar under natten som faktist ligger kvar på marken i väntan på fleer! Jag väntar på att vakna upp av att det är alldeles vitt på marken...men det verkar inte bli någon vinter i år dessvärre! Vad är det som är fel? Vi bor ju trots allt i norrland...där de ska finnas gott om snö...eller?
Kanske kommer sluta med att vi om några år kommer ha medelhavsklimat häruppe..springa runt i shorts å solbrillor på julafton (mardröm!) NEEJ! fasiken jag vill ha snööö!
Vart är världen på väg?

Rastlös är bara förnamnet på vad jag är just nu...jag håller på att dö av rastlös het....jag kan verkligen inte det där med att ta de lungt! lungt är ett tråkigt begrepp, jag vill ha fart och fläng....lungt kan ja ha det i graven om ens där! är jag hetsig? Jag gillar bara när det händer saker!
Nu har jag till och med (jag fattar inte detta själv) tagit på mig jobb i brist på annat, det kommer kännas jävligt gött sen i slutet på januari med mer klirr i kassan det behövs faktist! För en gångs skulle känns det jävligt bra å jobba...men det är bara för att jag vet att jag ska tillbaka snart, och att det inte är på tal att ta på mig nått ettårs vikariat eller dyligt!
Det känns bättre att dom ringer mig...än att ha schema...då har man möjligheten å säga..nej tack idag kan jag inte. Får se hur mycket kneg det blir över jul..?

Köpte två tidningar förut...en resa tidning, och jag hade världens tur för just den här månaden hade dom riktat in sig på just thailand å kambodja :) gjorde mig bara ännu mer bombsäker på att det är det som gäller!kambodja verkar hur grymt som helst! åsså köpte jag en åka skidor tidning...fan nånstans måste man väl få dregla över lite snö, och snygga skidåkare ;)!  dax för en åre tripp snart tror ja!


emelieånalu
Har träffat emelie både igår å förrgår, de va läänge sen!hur skoj som helst! vad jag tycker om dej gumman


saknar!        


Ha en bra freda gott folk!       

147976-29

/nalu

ååh!

föresten tack brudar för msn daten! ni får mig att skina av lycka :)
saknar er'
kärlek! puss/nalu


min dröm klapp!

önskar mig mest av allt i julklapp:
147976-25

jorden runt på....?

jag tänker på att åka tukk tukk (eller vad det heter) i thailand, trampa vin i frankrike, åka skidor i alperna, klippa får på nya zeeland, surfa i australien, uppleva indien, se japan, besöka buddhist tempel i kina, vandra på island, bila tvärs över usa, vinna pengar i lasvegas, trampa längs manhattan, sola i miami, bestiga ett berg eller två..kanske i sydamerika..argentina, brasilien, colombia, surffestivalen i biarittz, hoppa fallskärm, glassa på hawaii....jag håller på att bli galen, just nu vill jag vara överallt förutom just här jag är sjukt rastlös och har fått ont igen och jag kan inget göra!så jag fördriver min tid med att kolla upp jobb världen över, flygbiljetter priser, boende...det finns sjukt mycket jobb utomlands...telemarketing jobben blundar jag för!ska iofs nog jobba en månad i barca med det.....

cicki p ringde igår kväll!tacktacktacktack! du gör mig glad!jag saknar dej!jag saknar er så jävla mycket! sjuka med det är att jag gått och tänkt på just cicki hela dan åsså ringde hon just igår...måste vara nån sjuk tankeöverföring!hon kommer hem snart! 19 minsann! föresten så börjar ganska många ramla tillbaka till den här stan både den här och nästa vecka!temys på news, glöggdricka, myys! nu blire liv istan igen!

föresten så läste jag att timbuk ska släppa nu skiva i februari och turne väntar efter det.....innebär detta att en spelning på hultsfred tredje gången i rad blir av? *håller tummarna*, och eftersom promoe också har släppt nytt så borde han också köra på festivaltåget!
 föresten 70  dagar kvar till biljettsläppet :) HALLELULJA! tiden går fort!

jag vet föresten vad jag önskar mig i julklapp ett nintendo 8 bitars + supermario 2 å 3 och duckhunting spelen :)



jag saknar jennifers bella å theo röst :(

peace

godmorgon


franska när den är som bäst
http://www.wmaker.net/saiansupacrew/

fryser

fryser och är trött som ett as!jag har sovit med tjocka mjukisbyxor och en stor jävla hoodtröja intill ett element som dessutom är uppvridet på högsta..dålig blodcirkulation?
iofs så är detta hus jävligt kallt...
ska/måste börja jobba snart...vill eller inte vill det handlar ju om några dagar och det är bra pengar så det är bara å ta tag i skiten!

i veckan börjar folk ramla tillbaka till stan..känns så bra! SAKNADEN är stor!

147976-8
vart är duu snön?

snö!snö!snö!snö!

147976-23

Massa snö ute!
LYCKA!

saknar er!

fyy fan vad jag saknar eeer!
147976-17147976-16147976-21147976-20147976-19147976-18

musik

det finns en sak som alltid värmer, tröstar, piggar upp när man behöver det, så är det iallafall för mej..
MUSIK!
betydelsefullt som bara den!

juust nu!
*Air - Cherry blossom girl jag blir så lugn av denna låt...många anser nog den vara dryg men fy fan vad jag älskar!hela talkie walkie albumet är gudomligt!
*Saian Supa Crew - Feceps hiphop på franska!bra skit!okej...jag kan typ 5 ord på franska och fattar ingenting meen vafan! gillade detta crew ännu mer efter att ha sett spelning med dom! SJUUKT BRA!
*Sufjan Stevens - For the widows in paradise cissi som visade mig denna låt...har aldrig hört nått från denna snubbe, men så jäkla skön låt. typ det enda instrumentet är en banjo och det gör låten så speciell!
*
killers - mr brightside indie när det är som bäst! man blir så jävla glad av denna låt!eller jag iallafall!Hot fuss skivan är en guldklimp!
*Promoe - In the morning skönaste vakna upp låten!promoes nya är jävligt bra!

147976-13

den bästa

den bästa!
bums

ojoj

skön dag. har inte gjort så mycket alls, typ duschat och städat lite, käkat en lussebulle....och nu har cissan kommit hem från jobbet!jaho!
snart kommer martin upp från sitt slit i storstan...stannar kanske inte så länge men endå! enda gången på året som hela familjen är samlad är faktist över julen!

sitter och grubblar över framtiden...vad ska man göra? en STOR del av mig vill resa se allt uppleva träffa nya människor men sen nu på senaste tiden har det dykt upp nån skumm del av mig som har fått för sej att den vill börja plugga....hallå!den där delen av mig har jag ingen aning om vart den kommer ifrån....inte den blekaste! jag ska iallafall resa mer nu innan sommarn!
seen KAANSKE det är värt å fundera liiite närmare på till hösten eller nått...eller vafan jag vet inte!

nu ska jag göra nått vettigt knata in till stan kanske!

peace
/nalu


jag är glad

käkat tokgo mat med cissan och kicko! hur gott som helst och är nu hur mätt som helst!
varför lagar man inte god mat oftare..? man kan ju faktist inte leva på drickyougurt och varma mackor resten av livet!

ååh...såg mina änglar idag gjorde min dag! fasiken vad jag saknar dessa brudar! och jag längtar tills jag får träffa dom förhoppningsvis på nyår!! och cicki p träffar jag ju ganska snart iallafall :)! åh jag saknar jennifers bella och teho röst jätte mycket!man blir så glad!!

något annat jag blir glad av är att  IDAHO kommer hem snart och Ana Banana! shit pommes vad kul de ska bli! 

jag blir glad av att vara ledig...för första gången på läänge kan jag ta de lungt..andas lite, ta tid för mig själv! Kunna göra vad man vill på dagarna utan att behöva ha tider att passa, vakna till väckarklockor, stressa, jobba, men jag blir rastlös...så det är nog dax å börja jobba...om inte alltför länge.men de känns okej...helt okej faktist!

 det är jul snart! vart tar tiden vägen? man hinner inte med...jag förstår inte! kan man sakta ner den en aning inte så mycket men litte iallafall det skulle vara uppskattat!

ser fram emot så myycket just nu....kära återseenden, åka upp till åre, nyåår, nya äventyr i nya länder, sommar festival!

oooch jag blir gglaad över cissan! min galna cissan! thanx babe!

jag blir glaad över bra musik, spelningar!!

jag blri glad av er!

puss/nalu


147976-2

147976-4

147976-4

hola!

jag vill ha snö! mycket vit fin snö! nu! jag har tjatat mig sönder och samman hur mycket jag saknat snön också kommer ja hem så finns de typ ingen alls....bara lite grann!

jag saknar alla därnere jätte mycket! jag SKA komma ner snart igen!

har varit sjukt skönt å dricka kranvatten...härlit svenskt kallt kranvatten! utan att behöva hälla ur en 8 liters dunk så fort man blir törstig utan bara å dricka !!!

ida, monkis, geddan. frida tiime to come home!saknad!