sladdprobem

hade verkligen suttit och fått till ett långt inlägg men eftersom jag inte kan sitta still så råkade jag komma åt någon sladd som gjrode att datorn tvärdog...hallelulja yippe yey så nu orkar jag verkligen inte knåpa ihop ett lika långt!
Men typ såhär..
olle har hjälpt oss med bilen nu, så de e kirrat, de va generatorn som sagt tack och gonatt så nu e den inlämnad!
har hunnit med massa packning (mest tagit reda på en jävla masa skit) Har kommit på att man samlar på sig sjukt mycket onödiga saker på kort tid!
Har till och med letat fram mina truckar som varit borta i tid och evighet trots att jag letat efter dom mer än en gång men idag så hade jag turen med mej hittade gripen på samma gång!två flugor i en smäll! nu är det bara å skruva!
Idag är det byebye utågng för helena, sista fest tillfället!koommer sakna!

Nu rå, ska diska sen ska jag smila in mig hos bror å tigga åt mej skjuts hem...jaa!



slänger in två klockrena bilder...säger verkligen mycket om hur årets hulta va :)

                                                       before
image150

                                                      After
image151




pis och lev väl

http://www.tjuvlyssnat.se

solsken :) dagen är betydligt mycket bättre än senaste dagarna. Har gömt mi uppe hos mor och far sen i måndags, och haft mobilen av största delen av tiden, så sorry allihopa men de va VERKLIGEN välbehövt!
Nu är batterierna laddade, nu gäller del bara å ta tag i allt som ska göras innan norge. En jävla massa står på ska göra listan..usch har aldrig varit ett planeringsfreak, men ibland måste man faktist rada upp de som ska göras annars glömmer jag hälften!
Största problemet är väl bilen som ska lagas, men tack och lov så har jag en bror som är duktigt på å grejja med bilar så vi får hoppas att det är lätt ordnat!

Ska pallra mig inmot stan snart..fan i helvetet att jag inte tog med longboarden...nu får jag gå *buuhä*
Ska träffa malin idag och kanske hänka på å kika på fotboll..lets see!

min nya favvosida e iallafall
http://www.tjuvlyssnat.se
tihi

vill ha

147976-143147976-141

blä

usch..har en sån där dag idag, en så där dag då man inte orkar prata, dra på smilbanden, orkar inte vara omkring människor överhuvudtaget...
mycket som rör sig i huvudet och..nä jag orkar inte ta i tu med det heller idag
skulle väl egentligen pallra mig in mot stan och börja plocka och packa ihop saker i lägenheten men..nä inte idag.
Denna dag var det inte meningen att det skulle bli nått bra av tror jag, började med att jag vaknade av mammas panik röst...ett rör som sagt sitt i köket och orsakat vatten läcka i hela källaren, yey...eller.
Har haft mobilen avstäng..ja för jag orkar inte idag...men så hade jag den på i några minuter då jag behövde ett tel nr..jo vad händer då? telefonsamtal från jobbet...som jag pratat med MER än en gång och gjort klart för dom att jag INTE ska jobba mer innan jag drar....vad är det som är oklart?
Ja så är det idag....inge vidare med andra ord...kanske ska lägga mig med täcket över huvudet och hoppas på bättre humör imorrn.

vad är det för fel?

å just ja!

glömde säga hur mycket jag försöker just nu chipp, att dra ner till dig! shit! saknar så jag går sönder!


ny vecka

ny vecka passerat i rapdio fart.
Har varit en hel najs vecka! kära återseenden, en hel del vin och mycket skratt! Börjar dock slå mej att allt närmar sig, norge och allt det där. fasiken det känns lite si och så...visst visst norge blir finnemang det med, men faktist hör och häpna för första gången kan jag faktist säga att det känns lite motigt å lämna stället. Jag thar kommit på att jag faktist trivs rätt bra, iallafall just nu! sen känns det att man kommer missa stor del av ännu en vinter säsong! Men förhoppningsvis så ska jag hinna med litte bräd åkning och kanske testa skidor :)

Fick damp gånger två idag när jag ännu en dag i rad tog konto utdrag och upptäckte att dom där satans jäkla skattepengarna inte alls satt inne på kontot idag heller!Så efter fyra tusen svordomar och en hel del blickar tågade jag i väg till skatteverket och började skälla ut tanten där, men det visade sej att JAG som vanligt missat nått väldigt väsentligt, nämligen att uppge mitt JÄKLA kontonummer, så tro fan de att jag inte sett en skymt av mina pengar! och ja jag ÄR blond! så jag får snällt vänta på att få ett vackert brev på posten och kila ner till banken och få in dom på mitt konto den vägen...varför göra det lätt för sej?

Nu har vi nog löst problemet med bil till norge också, olle har gått med på att fixa cickis nissan så då var de ur världen...YEY!
och jag håller tummarna på att jag hinner med en tripp till kobenhav för å träffa cissan innan ja drar!

Veckan bjuder på tvättstuga, telefonsamtal till norge, lite öl, och förhoppningsvis lite skattepengar då (tror de när ja ser de!) och så var de väl dax å börja packa  ihop litte grejjer till lägenheten åsså!

yeye !
pis/nalu

SAKNAR

image140

updatera mera!

Shit updaterar verkligen aldrig numera..bättre en gång ibland än aldrig right?
har hunnit med en hel del sen sist bland annat så har yran 07 passerat förbi, och JA jag har haft en sjukt bra yran vecka, sett det jag ville, hängt med vänner och inte jobbat en endaste lite skit dag :)
Jag fattar bara inte vart fan tiden tar vägen..!
igår gjorde jag btw min sista JOBB dag och för första gången i typ så gick jag med ett leende på läpparna till jobbet, så igår efter helenas jobb pass packade vi ner picnic filt, ljus vin, nötter och choklad och satt och myste i badhusparken, sen hann vi med en sväng på marite åsså!
norge närmar sig!

                                                                          Tack och lov för att flukta finns...
image139
                                                                 eller???

image137






LYSSNA Kanye feat, Daft Punk . stronger


pis!