home sweet home

nyss kommit hem från efter ett par dagar i stockholm.
Har haft sjukt mysigt därnere, ätit god svensk mat, sovit ut, köpt tjejskor (även jättesköna), hinkat bira med bror. träffade cissan också, min fina cilla!Hon fick sin present david hasselhoff spungebob  asball :D. Cissan du sätter verkligen ett leende på mina läppar!
Nu e jag hemma hos mami å papi. och hur mycket jag kan gnälla över denna stad, så trivs jag sjukt bra här endå....den känns när man har varit borta härifrån ett tag, att det verkligen är hemma. Så jag stannar kanske två månader nu iallafall, eller tills jag blir för rastlös ;)
Sjukt mycket snö här, fattar inte vart de kom ifrån..? va ju ingenting när jag åkte härifrån! Men det tackar jag för.

Hade övervikt när jag flög hem med muppapadumfan ryan air. övervikts helvetet kostade mer än biljetten!! MORR!Jag tror nu stenhårt på att ryan air inte lönar sig....ALLS! Lågprisflyg....?
var nog den värsta dagen i hela mitt liv, den lördan när jag flög hem, jag mådde sååå dåligt. Just eftersom jag inte sovit en blund och drack min sista öl/shot/drink va de nu va vid 6 tiden och åkte från lägenheten vid halv 7, kom till bussstationen lagom onykter..hm
Vart iallafall en mysig sista dag i barcelona, jag och chip vandrade ut på stan ganska tidigt, käkade frulle och köpte starbucks kaffe, sen på kvällen gick vi å käka såå god mat och jag fick den största ölen jag någonsin sett (typsisådär en halvmeter hög och en halvmeter bred....på ett ungefär ;) )
Sen drog vi till min nya favorit bar ryans :) . Jag började snacka med nån snubbe som visade sej vara barägaren! så sen drack jag hyllan å chip gratis hela kvällen :) Schyrrans sa vi å drog vidare....hinkade i oss ännu mer gratis dricka på portan! Och tomo fixade iordning den absolut största och klarrödaste drink jag sett...med några tomtebloss så såg det ganska fint ut....men den smakade inge vidare...typ t röd!
Btw så fick jag fick en assnygg volcom tischa av brian :)
Ja de va typ de....

Jag är hungrig så nu ska ja käka å ringa ida!

peace


                                                                                    Ida, elin å jag

idaaa,naluu,elyyn
har snott en nyårs bild från ida....checka in hennes blogg så finns det massor mer!

du är vad du lyssnar på...?

försöker memorera lite av vad jag pluggat in på min mp3...
sage francis - the cure  
jedi mind - blood in blood out 
justice vs. simian - we are your friends
promoe - headache
the killers - mr brightside 
the smiths
- william it was really nothing
jack johnson - flake 
rhcp - snow
pink floyd - wish you were here
dead preez - sharp shooters
Saian Supa Crew - Feceps
kanye west - all falls down
nirvana - polly
strokes - last nite
immortal technique - (låt som jag ej kommer på vad den heter men som e grym)
timbuktu - ta de lungt
ryan adams -sweet carolina
sufjan stevens - for the widows in paradise

ja kanske de...?


nu ska ja sova!
peace

 


jag vs. duvan





jag vs. duvan


storstädning

jag hatar å packa, särskilt när man inte får plats med allt man vill få plats med :(, väskan känns redan svinatung å jag har inte hunnit packa ner ens hälften...*morr*
storstäd i lägenheten. skoja vilken skillnad, man känner typ inte igen sig, all disk är diskad, alla kläder i garderoben..haha
Det lönar sej å städa jackfickor också...vet att alla säger att jag har så mycket skit i mina fickor men här är anledningen varför...man blir postivt överaskad när man exempelvis är jävligt röksugen och stoppar ner handen i jackfickan och upptäcker att man visst har en cigg kvar i det där paket man trodde va tomt, och att man dessutom stoppat ner en 5euro i paketet (passar sjukt bra just idag!) dessutom hittade jag en svensk 50 lapp och ett halvt tuggummi  (inte illa!)
Ska börja städa mina jackfickor oftare....borde städa min väska också kanske gör storfynd där med :)
Så alla ni som tror att jag bara har skräp i fickorna...näääääerå!

Har nyss druckit en feting kopp med gevalia kaffe (tackar kalle), kanske får mer energi att packa klart väskhelvetet nu....

Gissa kylan här nu då? typ igloo kallt jag fattar inte hur det kan va så kallt bara för några dagar sen låg man och solade...så varmt är det iiinte nu tro mig!Känner mig ganska trygg här med en filt runt om mig!
 
Imorgon blir de verkligen hej då dag...då jävlar ska ja ta med mej brudarna till min nya favorit bar, sjukt billigt 50 cent shotten å 1 å 50 för en stor öljäkel (weeee)  inte illa!
Tror de blir manolo en sista gång också!

Jag får lön imorrn :)

nu kommer chipp snart tillbaka måste göra mig iordning och packa de sista

puss puss

hej

nyvaken. har massor att göra känns det som, det är bara det att ta tag i det. Men hur kul är det å tvätta kläder exempelvis, eller typ packa? Någon som anmäler sig frivillig å ställa upp å hjälpa till?.
Åker hem på lördag, just nu känns det ganska bra, men jävlig sjukt...fast jag längtar efter hel dagar uppe i fjällena och svensk mat. :)
jag är sjukt sugen på hembakat tunnbröd med hushållsost och varm oboy mmm

men ligga å njuta av solen på min strand är inte helt fel det heller...

sol
 
jag saknar så otoligt många just nu!

lite bilder från helgen

vi
utsikt


u d a t e r i n g

dax å updatera lite tror jag!
fått besök i torsdags minsann, jossan å anna! jätte kul!som tyvärr lyckades komma hit medans jag är pangförkyld, har flängt runt med dom med min feber och min hesa röst men det har funkat ganska bra med tanke på vilket skick jag är i. Nu står jossan, anna å chipp å steker pannkakor, luktar så gott :) någon utgång tror jag dessvärre inte att det blir idag, jennifer tvingade i mig alvedon och nån vitamintabeltt innan hon gick och jag tror faktist att det funkade lite!

har suttit och läst idas blogg, ni kan inte förstå vad jag saknar denna människa. I vår är det dax får ett idaho å nalu äventyr tycker jag!det va länge sen!

barcelona har gett mig så mycket, kommer kännas konstigt att flytta härifrån, som det känns just nu så är det hemma. fast nu har jag fått för mig att det är dax å göra något nytt, även fast det innebär att flytta tillbaka till sverige!plugga? resa vidare? finns många vägar, det är nog mest valet som är kruxet i det hela!

imorgon blir det kultur dag, lite sagrad de familia (aldrig fattat poängen med den men iaf), parc guell och åka upp till montjuic kanske...jag ska bli den bästa kulturguiden!vänta bara!

adios


fucked

livet är fullt av svåra val... funderingar, drömmar, mål.... hur fan ska man veta att man väljer rätt väg?

checka

http://www.sagefrancis.net/index.php

ANA BANANA!

ETT STORT GRATTIS TILL BANANA PÅ 21 ÅRS DAGEN!

anna
Puss

V U X E N

när är man vuxen?
är det när man samlat ihop tillräckligt med vuxen poäng...hela egen lägenehet,studentlån, icakort grejen.
när man faktist betalar för vuxenbiljett på bussen, inte ens har en liten tanke på att dra iväg på en veckas vrålsupar charter till kos, ibiza eller nått liknande. 9 till 5 jobb månda - freda, par middagar, köpa krukväxter, visitkort, när man använder orden de va bättre förr. hela jävla vuxen grejen lockar inte för fem jävla öre.
Jag är 20 år och jag tänker fortsätta att le och  lägga fram jämna pengar till barnbiljetten på bussen, har inte en tanke på att skaffa ica kort, och krukväxter...nä. Jag önskade mig inte en matberedare i julklapp inte presentkort på duka heller för den delen och veckohandling har jag kanske genomfört...ja typ aldrig, jag är helt jävla värdelös på att hålla koll på mina pengar och jag kan fortfarande sitta i timmar framför ett tvspel¨, jag kan äta pasta sju dagar i veckan......
Vad jag ville säga med detta är att....ja tänker fortsätta att kalla mig för inte vuxen 



anja bra nog bra du är ibland alltså !

peeeeeeeeaaaceeeeeee

drömmar

en sån sjukt fin dag idag. Solen skiner och det är rätt värmt ute (jag tror faktist det är varmare ute än inne).skönt å komma ifrån den märkliga vintern hemma, för mig betyder vinter snö!massa snö, att se januari helt grå och trist känns hel konstigt! Vart är världen påväg?

Vårat kollektiv består nu iallafall av en hel drös göteborgare, en skånig och jag den så kallade norrlänningen, känns helt okej och va en minoritet, haha! glömde nämna att ett stort tvättmonster bor här också (sizen på tvättberget är inte å leka med!)

jag har kommit på att livet är jävla gött endå :) Ena dagen sitter man i sverige (jävla gött de me) å andra dan sitter man nere vid havet i barcelona.....imorron då? italien?london? ingenting är egentligen omöjligt det enda som kan göra det omöjligt är du själv. vill man något riktigt mycket så går det, det beror helt på hur mycket du kämpar för det, viljan kan ta mig hur långt som helst! Jag gillar faktist det att jag just nu inte vet ett skit om framtiden....det enda jag vet är att jag ska vara här månaden ut, sen finns det så jävla mycket jag vill och som jag ska göra!
Mitt liv handlar mycket om spontanitet, det finns väl både för och nackdelar med det...men jag gillar de. Min absolut värsta mardröm det är att sitta där på hemmet när jag e 90 bast å gnälla å va bitter över saker jag aldrig gjorde, bitter över att livet inte blev som jag ville. För det har jag sett, jag har sett sådanna människor som har velat men aldrig vågat. dom som följde andras drömmar och inte sina egna. Jag vill inte bli sån. Jag ska inte bli sån!


FRAMMEE

lååång dag idag.....sjuukt lång!jag har faktist inte sovit på sisidär tvåtusen timmar! började med att ja hade flygbuss å passa 4 imorse skulle egetnligen ha tagit buss till cenralen men efter lite eftertanke så blev det taxi och de va de värt. Anna å ja kröp ihop oss under hennes täcke och pratade och kika lite på tv till ja skulle åka. På bussen var jag så trött att ögonen sved...så jag somnade till och så var vi framme på skavsta (så fort har de nog aldrig gått å ka buss nånsin!) checka in och satt å va helt apatisk, trött som ett as!
har varit mycket blandade känslor att åka tebaka just eftersom allt tjaffs de blev om allt, men nu är allt löst.
Det första jag ser när jag kliver av bussen i bacaelona e två skatare...och då kände jag mig sjukt hemma igen :) Skönt som fan å träffa alla!synd bara att cissi  å mikael åker imorgon :(
nyss kom gabbi :) kul som fan de me! ikväll ska ja stanna hemma alla andra verkar ska gå ut, men ja pallar inte...ska kanske slänga på en film å somna till.
Jag ska kolla upp cross åkning imorron...se om de e nån som vet nått shcysst ställe, å kolla om surfshopen e öppen ska ja också göra !fast ja ska sova bra nog länge!ta igen lite sömn!
Å gabbi hade med sej filmer ner..nilecity å grejer :) YES!
 
nu ska ja kika film!

pussåpeace
147976-36


hallååå

efter dessa mysiga dagar i huvudstaden e de dax å bege sig till barcelona! min flygbuss går även klockan 04.00..... ja ni såg rätt!4!
hitta även värsta snygga wct jackan idag på en second hand affär (ida du skulle ääälska!) ville bara säga de!

nu ska vi käka hejdå middag!
hejdhejdå


och ida min ida! jag saknar dej som F A N! känns helknäppt å sticka nu...hade behövt träffa dej myyycket mer! men ja kommer tebaka snart! du är mer än välkommen ner å hälsa på!
pussåepeace


147976-11

lägger in lite bilder som ja snott från helenas å banans cam...enjoy :=)
mongoja
muppbanananalujaghelena å anna147976-40
denna bild kommer ju iofs inte från deras kamera men det här e kanske min favorit bild nånsin :)

syss

jossjag!

adios

jag skulle packat igår...men jag ängnade kvällen åt att dricka te och kolla på film istället (och det där jävla super mario tre) har blivit hjärntvättad av tvspel! så eftersom jag gjorde annat igår kväll så packade jag nu...skulle åka härifrån ja för en halvtimme sen...men ja här sitter jag, så nu har ja gnällt till mig lift till stan :)
nu har ja lagt ner min telefon...den e dum. alla sms alla telefonsamtal om ni inte fått svar så betyder det att jag inte kan se smsen eller svara när det ringer för jag hör natamakara.
blä!
men nu ska ja dra!
 
cissan - hur går de för dej?trivs? saknar dej!

cissan


PUSS!


2006

i brist på annat gör jag en helena/suss/maria och sumerar mitt 2006


* Vad gjorde du 2006 som du aldrig gjort förut?
va på roskilde festivalen, flyttade till barca
 
*Vilka länder besökte du?

norge, danmark, spanien

* Vilket datum från 2006 kommer du minnas, och varför?
yran veckan 2006. det vart en av dom bästa veckorna på hela året :)

* Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2006?
snow med RHCP sjukt mycket minnen till den låten och pink floyd med wish you were here

* Blev du kär under 2006?
på god väg...

* Vad gjorde du på din födelsedag?
jobbade, käka tapas å drack öl

* Vad hade gjort ditt år mycket mer njutbart?
om jag jobbat mindre..

* Hur höll du dig från att bli galen?
ja tror ja blev galen några gånger faktist...

* Vem var den bästa nya personen du träffade?
svårt...för jag har träffat så jävla mycket nya människor detta år....massa pärlor :)

* Största höjdpunkten på året?
festivalerna

*Bästa jobbet?
eh..?

*Årets resa?
baarca!

*Den roligaste utgången under året?
Alla spontanutgångar...som slutat helt galet!

*Årets värsta dag?

sjukan i barcelona

*Den sjukaste dagen i mitt liv?
?

*Årets lyckodag?
när jag såg att det fanns 8000 mer än vad jag trott på mitt konto...just då jag behövde pengar!

*Det som man aldrig trodde skulle hända?

att jag frivlligt tog på mig högklackat

*Bästa kyssen?
sånt avslöjar man inte! men jag vet :)

*Dagen du var nära på att ramla ihop av rädsla?
...men lagom rädd va ja när ja låg inne på sjukan och läkarna börjar gaffla om tumör och dylikt....jag i min 40 gradiga feber trodde jag skulle ramla ihop och dö vilken sekund som helst!

*Dagen jag grät som mest?
återigen sjukan i barca....ont som fan och ville bara hem
 
*Bästa husfesten?
tycker jag å anna har lyckats ganska bra med våra :)haha


jaho

snodde värsta bilden från idahos blogg...
vi

packa

imorrn drar ja till stockholm...på månda drar ja till barca!
shit ja måste packa :)

gott nytt år för fan :)

härlit, nytt år! nya friska tag!
nya möjligheter...ett helt nytt underbart jävla år helt enkelt!

nyår tillbringade jag i åre med en hel drös underbara människor! hamnade på dippan i ett brathav men de gjorde ingenting..för så länge man gör det bästa av situationen så blir det så grymt jävla kul iallafall!
vänner!taack för en förjävla bra kväll!

Och ja sumering av 2006...det har varit ett år fyllt av mycket...fyllt av skratt, galenskap, nya vänskaper, lite tårar, lite kärlek, jävligt mycket lycka :) jag har haft ett bra 2006, jag har lärt mig mycket om mig själv...lärt mig mycket om andra. Så ja tack och hej 2006 och hejhejhej 2007
Nått jag ska tänka på 2007....?
inte en till sönderstressad sommar!

På månda drar ja tillbaka till brudarna i barca :)

puss/nalu