tricky one

å just ja jag har tänkt på en sak...om man är döv, hur blir man väckt på morgonen då?

och du om du va tvungen att välja, vad skulle du ta bort då, synen eller hörseln?

erkännande

okej..hur mycket jag än må hata covers och hur mycket jag må ha gått runt och gnällt över hur vissa artister borde ta och komma på nått eget isället för att sno andras låtar..så finns det dom som fixar det bättre än andra!
ja dax att erkänna att det finns en låt som får mig på så jävla bra humör just nu och det är Gym class heroes - med deras upp piffade version av supertramps cupids chokehold jag ler numera varje morgon jag pluggar in mp3 i öronen och den låten går på!

nu film!


Leon sjukan, lite gatufest och sånt...

passar på att uppdatera bloggen nu när jag (för en gångs skull) har tillgång till dator..
så ja nått nytt som hänt? har hunnit med en vända till sundsvall, gatufesten minnsann. Jag, cicki, åsa och maria packade in oss i mammas vackra saab och drog iväg, åkte hem till johanna och käkade middag och förfestade, sen åkte vi taxi ner med världens gladaste dansk :), jag hade ingen koll på vilka som spelade, utan bara att timbuk skulle spela vid elva tiden, jo just de elva tiden när vi börja lunka fram inne på området i jakt på nått najs öl tält råkar jag höra skånsk skönsång lite längre bort, jasså jaha började han spela redan halv 11. Men vi hann se jävligt mycket endå!sen tillbringades resten av kvällen inne i ett öltält, najs kväll iallafall :) Dock mindre kul med punkteringen på bil jäveln!
Åkte på Leon sjukan i fredags också, å den satt i tills i söndas kväll, spytt och haft feber! blää!
Och igår tig jag emelie å monkan en tripp till nilen i östboda. Käka middag å grejjer, rikitgt trevligt. va ju inte igår man träffa elin! har dock 500 tusen knott och mygg bett från igår!
Stråk dax på fredag...förstår ni hur fort denna sommar har gått?  det är redan slutet av juli, och yippe yey jag har knappt en månad kvar att jobba:) 

                                    Just nu längtar jag efter att en vacker sol ska dyka upp på en klarblå himmel!

sol

justice ooja!

kep sjukan!

jag har fått keps sjukan föresten! ganska schysst sjuka :)


image132image135


din mamma

fredag. vaknade imorse med en ond hals, jävla halsmandlar som aldrig blir riktigt bra, dax å plocka ur skiten!
så de vart inge jobb för mej idag, nu sitter jag hos mami å papi, får riktigt mat idag less på att min spis är pajj, har left på sallad i flera dagar nu, och ja jag är less!
För övrigt så har min telefon börjat spöka igen, den vill helt enkelt inte vara med längre, och ja det är väl dax att se sej om efter en ny!det är inte första gången den där har strulat!

Johanna jag saknar dej! faktist ganska mycket också!

sundsvall imorrn! :) oowiee!


lite bilder jag laddat upp men aldrig lagt upp :)
image124image125image126image128image129image130


speedat!

dax för en updatering tror jag!
ja what to say? svinat på hela veckan, krafterna ta slut!Va ut i onsdags, fredags och efter cickis övertalningsförmåga så vart det oxå utgång i går :) så nu blir de en lugn vecka tills på lörda för då drar jag å cicki p till sundsvall :)
pratade med nilen idag, typ tusen år sen! kul!
ledig imorgon ska försöka göra något vettigt..typ betala hyran eller nått!
längtar ner till barca till chippen, ska försöka ta mej ner några dagar så fort jag blir ledig!

helena kärlek till dig!

hjärta

piiiiis!