ilandsproblem...och hultsfred pics!

nytt visa IGEN, tror det är 5 i raden sen December. Något jag kunde glädjas åt denna gång var att det iallafall stod rätt namn på kortet. Kors i taket...verkligen!
Dock ingen kod...fortfarande...har fan glömt bort hur man använder en bankomat eftersom jag inte haft en kod till mitt jävla kort på..ja ett bra tag..tror det mesta mellan mej och nordea fuckade upp sig helt efter Emma Personal incidenten...
jag vet inte om jag ska skratta eller gråta....det kanske är dax att söka sig mot ngn annan bank...

tänkte dela med mej av lite schyssta hultsfred bilder...

welcome to camp tramp. location  HULTSFRED 2008! ENJOY!




Halleluljamoment!

japp nu kan ja skaka av mig lite bitterhet iallafall för Atmosphere och brother Ali ska spela på Malmö Festivalen också!



Har tillbringat en hel dag med den här mannen...

markus krunegård, behöver jag säga mer?

FRA

va bara tvungen att lägga ut detta....


Kära riksdagsledamöter!


Jag representerar inte alla människor. Jag representerar en del människor, en högljudd del dock.

I våra ögon har ni just gett oss, dom små människorna, en smäll på käften. Ni talar om avlyssning men ni har inte lyssnat på oss.


Ni kan inte ha undgått att höra folkets protester. Men ändå har ni beslutat att vi ska investera våra pengar i FRA. Medan det svenska folket satt och hejade på landslaget var ni i plenisalen och röstade om vår framtid. Hur kommer det sej att ni inte kollade på matchen? Bara det gör mej misstänksam mot såväl er som mot den demokratiska beslutsprocessen.


Jag föreslår att ni i framtiden går på några matcher och ställer er bland den svenska klacken. Och att ni går på några av dom svenska musikfestivalerna och står i publiken. Var som oss. Upplev Sverige som vi upplever Sverige. Detta handlar inte om vi mot er eller dom mot oss. FRA handlar om varenda människa som bor i Sverige.


Vill vi leva i ett land där alla är misstänkta? Tror vi att det kommer att leda till ett säkrare Sverige? Eller betyder säkerhet för riksdagen osäkerhet för det svenska folket? Behöver vi inte en bättre sjukvård och ett förbättrat utbildningsväsen mer? Vill vi verkligen investera våra pengar i rädsla i stället för en bättre framtid? Är det verkligen denna plats i historien ni vill ha? riksdagen som underminerade demokratin och urholkade folkets förtroende? Som en del av det svenska folket - er arbetsgivare - menar jag att vi borde verka för ett öppnare samhälle. Och inte förvandla vårt underbara land till ett rike styrt av rädsla och hemlighetsmakeri.


Detta handlar inte om partifärg - detta handlar om våra liv. Jag tänker motverka denna typ av verksamhet så länge jag lever!


För det svenska folket i tiden.

Jason

"Timbuktu" Diakité


för det enda jag egentligen saknar är...

förutom en jävla massa människor som är på tok för långt borta...
PENGAR!SÅ jag kan fylla min slitna hatälskade backpackerväska och dra mig ut till alla underbara platser jag vill åka till!Jag vill känna den vita sanden mellan tårna, träffa nya människor att dela upplevelser med!Jag vill ut i världen och lite till!Sitta på ett flyg full med (förutom flygrädsla) en jävla massa förväntningar i magen!Jag vill dansa hula hula på hawaii, SURFA!Jag vill så mycket! Idag ska jag köpa en triss lott..eller föresten dom e ganska dyra va?Vi kör på en tian lott och hoppas på vinst!

4 dagar och jag är uppe och vandrar på moln..hur fan gick d till? 

hultsfred

denna vecka har varit så jävla underbar..
min mage är full med fjärilar...

vildmarksäventyr

updates then...
I Lördags satt jag mig på bussen och drog ut till calle och hans marstrand, så jävla fint!Har haft toppen dagar därute, thanx for that :) Jag jämför hans ö lite med vi på saltkråkan haha. Lyckades till och med virra bort mej, men får skylla på att jag inte var i mina sinnes fulla bruk just då ;)
I måndags när jag kom tillbaka drog jag och anja ut på vildmarks uppdrag, packade överlevnads väskan och drog 20 minuter utanför stan till hennes land, det va knappt att vi överlevde natten, vi fick slåss mot grävlingar, huggormar och fästingar stora som hus...fast så var det ju inte, men det kunde ha varit. Vi hade mys på tu man hand. Lagade middag som vi fångat själv, på riktigt vildmarks sätt med spjut och grejer (nja...vi trampade dom extra stegen förbi ICA..) Fast det hade ju varit mer spännande om vi faktist fångat våran mat själv...haha
Köpte ett sexpack folle och satt oss på ett gigantiskt berg och blickade ut över savannen (läs havet). Sen tände vi en eld och anja plockade fram mandolinen och tog ton...(eller..?) nä anja plockade fram den väldigt hypade stereon (en liten låda från typ 1700 talet) nu kan vi allt vad lugna favoriter heter det är ett som är säkert!
Vi överlevde mot alla odds natten, trots att vi va förföljda av något vi inte riktigt vet vad. Så Vaknade vi och åt frukost och solade i den tropiska hettan (faktist..jävligt tropiskt)
Nu är vi tillbaka i civilisationen :)
Idag är planen att jag först och främst ska få upp anja p ur sängen så vi kan pallra oss ut till saltholmen, hur nu det ska gå..anja sover som ett litet barn fortfarande (vildamarken tog verkligen knäcken på oss) haha

5 days left to go HALLELULJA!