än en gång en saga om bitterfittor...

nyss hemkommen efter en aveny sväng med åsa och två av hennes vänner. Fullt av studenter i farten, det får mig att blicka tillbaka och minnas pirret i magen och lyckoruset på flaket, galna kvällarna innan och den där satans fula mössan som alla skulle skriva i. Jag är glad att det är avklarat, men gud vad jag ler för mig själv nä jag tänker tillbaka på den tiden!Tur att man har två yngre syskon som man får fira in i vuxenvärlden också:)
Nu var det endå 3 år sen man själv var där, 3 år, på nått sätt känns det som att det var 10 år sen och på ett annat sätt att de va igår. Jag har hunnit med en jävla massa och det är jag nöjd med. Jag tänker verkligen inte bli en av dom där bittra jäklarna som man hittar lite överallt...dom som är bittra över livet, bittra över deras val av arbete, jadi jadi, dom som aldrig vågade fast ville. Jag vill alltså gör jag det, inget mer med det. Nu menar inte jag att alla som inte är ute och lever rövare är bitterfittor...nä det jag menar är att om du inte trivs med ditt liv gör något åt saken då, varför sitter du där och gnäller dag ut och dag in som att det skulle ge någon verkan, där har du grunden till det bittra...det börjar lite lätt med lite gnäll och så lite till om lite fler saker tills lut är hela vardagen fel och går att gnälla över. Jag förstår verkligen inte...
Nog om det!
8 dagar kvar, åtta som i en vecka plus en dag likamed måndag den 9 juni lika med lycka!



 

image186
piiiis motherfuckers!
stay black!

en vegetarians bekännelser...

jag är sjuk less på vegetarian snack...jag är less på att varje gång jag hamnar i mat situationer måste förklara mig varför jag inte äter kött...så varför äter jag inte kött då? jo av den anledningen till att jag inte vill, jag skiter fullständnigt i att det sitter någon mitt emot mig och tuggar på en flintastek eller fläskfile eller en kyckling eller vad de nu kan va..så varför bryr sig om vad jag äter och inte äter?
Jag har inte ätit kött på flera år...och jag har inga planer på att börja heller...
däremot ska jag inte sticka under stolen med att jag saknar vissa saker..
allra mest saknar jag faktist den där lilla äckligt flottiga cheeseburgaren från donken..
så mycket mer saknar jag inte faktist

tack och hej

alvedon..ja tack

huvudet värker idag...vad har hänt?
Jag som aldrig annars blev bakis, ens lite har nu hamnat i bakfylle träsket...klockan är ju för guds skull 7 och jag har verkligen piinat mej igenom denna långa dag!
Gårdagen då...
Vaknade rätt sent, jag och anja trampande runt i solen och hade de mys, sen på kvällen mötte vi upp peggy och satte oss i vasastan, 25 spänn ölen...(det vart fler än en som jag hade tänkt iallafall...)
sen blev det en sväng förbi peggys jobb och en sväng förbi anjas, flertal drinkar, shottar och öl därimellan..
typ där någonstans hamnade jag i dimman  rejält...
göteborg plockar verkligen fram det bästa i mig ibland..

har föresten kommit till min kännedom att vissa sms inte kommer fram till min !"#¤%&/() mobil, så lacka inte över att ja inte svarat...jag har förmodligen inte ens fått det...och lacka inte heller om ja inte svarar när de ringer heller, min telefon tycker det är jätte roligt att haka upp sig så man inte kan svara och vissa gånger när man väl kan svara tycker den det är minst lika roligt att stänga av sej....okej sen kan det bero på den underbara funktionen ljudlös också...

kanske blir lite cissi å wg häng nu då!

räknar dagarna nu...äntligen..finally..
image207

åre

idag saknar jag åre...
image196

aveny 1

idag har solen skinit över göteborg, jag har dock tillbringat större delen innomhus, tvättat oh donat..
Gårdagen var tung ack så tung, vart en otippad utesväng i onsdags som kändes rejält igår. Så igår spenderades kvällen i örgryte hemma hos jennifa. Lagade middag och bakade kladdkaka, bara deg framför tvn, riktigt mys!
Nu sitter jag och inväntar jobbet, ska jobba på aveny 1 ikväll, får hoppas de går bra, ser framemot det faktist!
Får se om de blir calle och marstrand imorgon, skulle vart såå kul!

hultsfred snart..måste boka biljetter...helst igår


image208
saknar dom här grabbarna sjukt mycket!

åre-sthlm-oslo-göteborg...

nu har ja verkligen flängt runt mer än vanligt...hur nu det va möjligt??
nu har ja varit i oslo en sväng å träffat hela ligan!jag har haft toppen dagar där!
Nu e ja i göteborg och gäng häng här!ska träffa calle också ska blii så kul!Förvånade dom blev igår när jag bara dök upp å suprisade dom utan den minsta lilla förvarning, impuls varningen där!men fan jag gillar de!

och nej (som svar på mångas frågor) jag har inte gått under jorden, dött, flytt landet, konverterat till islam, blivit kidnappad, inlåst jag har bara telefonen på ljudlös eller avstängd av den anleningen att jag inte orkar med just nu...kanske imorgon




de e så logiskt alla fattar utom du...


4 meters björnar....

vaknade idag med en rätt uppgiven min på mina läppar...jag veet!Vafan, vad händer..?Dessutom kan den uppgivna minen ha något att göra med att dom enda drömmarna som cirkulerat i mitt huvud under natten inkluderat att bli jagad av två 4 meters björnar,  matförgiftning och pistolhot...hm någon drömmtydare som har nått att säga om mina??
Nä skämt åsido så är livet kanske inte så pissigt som jag målar upp det..det gäller bara att få tummen ur röven coh ta tag i skiten (som då mitt tidigare inlägg beskrev ganska duktigt)
Att jag alltid ska hamna i samma lika situationer...varför kan jag aldrig våga, skita i allt runtom å bara köra...?
fuck

dax att lämna ön för civilisation...


snart!
image173

sasssaraara

kluven till tusen...ja eller om inte till två tusen
Har kommit till en punkt då jag känner att nu kanske det är dax, eller på tiden kanske är ett bättre ordval, att ta tag i skiten, jag är så duktig på att rycka på axlarna eller att inte bry mig alls. Kanske tar mig i kragen redan imorgon, vem vet?

:(

åre säsongen är över...
och jag saknar så jag går sönder...

nu ska jag å danda ut på äventyr, biljetterna är bokade och fem i eftermiddag drar vi. Det känns så jävla nice faktist, trots att vi inte har någon aning vart vi ska!

dax för en liten runda på stan å fixa bank tjaffs å sånt!


image150huuultsfrreeed!


saknar!