TA REDA PÅ VEM DU ÄR, GÖR NÅTT DU KALLAR DITT VERK, DET KOMMER ALLTID VA MED DIG!

Har snart avklarat mitt nattpass, har stått på balkongen och kollat på soluppgången, hur jävla vackert som helst, efter 2 liter kaffe så är jag fortfarande vaken och känner ett inre lugn, allt är tyst och stilla och jag sitter still utan att det kryper i benen.
2 och en halv timme kvar sen ska jag fortsätta dagen med att svida om till blåstället och mer jobb, får se när tröttheten kommer krypande, kommer ha jobbat 30 timmar på två dygn när denna dag är avklarad, men det är värt vartenda minut, för jag ska till BALI!


SJUNG FÖR ALLT SOM DU BÄR IN OCH UTANPÅ SJÄL, KOMPIS JAG TYCKER DET KLÄR DIG..

Lika bra att jobba lite mer när man ändå är i farten...trodde jag skulle va ledig idag, men de blev nattjobb istället.
Äsch har ju endå inget bättre för mig här än att jobba...pissväder är det också! Men nu blir det mer pengar till resan :)
Jag är lite mosig i huvudet, försökte verkligen att sova länge imorse, men första gången jag vaknade och jag kände mig utvilad, va inte klockan mer än 8! Jag tvingade dock mig själv att ligga kvar tills hon var halv 10, sen så har jag ju extrema svårigheter att sitta still, försökte med det också, tillåta mig själv att "varva ner" som det så fint heter, eeeller huur! Jag blev knäpp efter en kvart och började storstäda och tvätta, så nu var det gjort också!
Lite mer än en vecka sen så slipper jag Östersund för ett litet tag..YEEY!


HELA VÄRLDEN ÄR SÅ UNDERBAR OM MAN E KORKAD TOM OCH GLAD!


Vart ett litet spontant midsommarfirande igår trots allt...nåra glas vin i goda vänners sällskap.
Jag tycker iofs att midsommar är sjukt överskattat, men igår vart det perfekt lagom med allt...några glas vin ute i östersunds vimmlet :)
Att börja jobba 7 dagen efter..är dock ingen hit!
Och jobb ja, et blir det imorgon också, börjar komma in i mitt vanliga jobbtempo, varför ta på sig lite när man kan ta på sig ALLT? Jag ser allt i dollartecken som sedan kommer förvandlas till flygbiljett till Indonesien i höst, hur mycket kan man längta?

Krypa ner under täcket och sova nu...för att kliva upp 5 imorgon bitti....

DRÖMMAR!

Det jag gillar att göra mest just nu är drömma mig bort.
Helst drömmer jag mig bort till turkost hav och vita stränder. Där man kan gå barfota och känna den mjuka sanden mellan tårna, lyssna på skön musik, käka färsk frukt och känna ett enormt välbehag pirra genom kroppen..
Allt jag gör just nu är att räkna dagarna tills jag får åka..

Ett blåställ och östersund kändes ganska långt bort från det där turkosa vattnet...

Fast i ärligehetens namn så är det så jävla vackert häruppe..
jag älskar att kolla på solnedgången och se snön som ligger vit på fjälltopparna..
Det hade kunnat vara värre...


SNART VAR DE DAX IGEN...




EN LITEN TANKE...

När ja va liten så ville jag hemskt gärna va en ekorre...förklaringen till detta va att dom va så "snurriga och sprang fort" eller nått åt det hållet, jag va 7-8 år när jag kom på det här,  har för mig att det nämts här tidigare...
Nu när jag blivit gammal och vis, vill jag inte alls va en ekorre längre, hellre en sköldpadda för att dom går jävligt sakta, kan leva typ hur länge som helst och framförallt har sitt hem på ryggen :)
Fast livet som sköldpadda kanske inte är så glamouröst som det verkar...fan va jobbigt om man ska bjuda hem folk på middag, eller om man träffar den där heta surfande solbrända, vältränade sköldpaddan som frågar om han får följa med hem...vart ska han få plats?
Då kanske det egentligen är bättre å va den där snurriga glömska ekorren..
.
Hm..


DET HÄR ÄR JAG OCH MIN VÄN AMANDA

Har jag nämt att de va en sisådär två tusen år sedan vi sågs?

Saknar det lilla djuret sjuukt mycket!

JAG VILL VARA GALEN MED DIG!




































DJURENS RÄTT

Jag har aldrig varit den där jobbiga jäveln som predikat hur mycket bättre det är att vara vegetarian..
Jag har stått ut med mycket genom åren, fått förklara mig minst en gång i månaden när man hamnat i mat situationer, och folk vill veta varför? Jag brukar svara lungt och samlat att det är mitt val och att det är många anledningar som ligger bakom, alla gör sina val här i livet, det här är ett av mina. Sen finns det alltid dom som försöker provocera trycka upp en kött bit i fejjan och tro att man ska börja lacka så dom har anledning att köra på det gamla vanliga snacket "människan har ätit kött sen begynnelsen, det är typ lika naturligt att käka kött som att bajsa.." 
Jag skiter i vilket! Jag valde att välja bort köttet 2004 om jag inte minns fel, och just nu kan jag säga att jag är mer stolt än någonsin! Fy fan hur djuren behandlas...jag blir äcklad över hur det går till när djuren slaktas, hur djuren behandlas på gårdarna, all vanvård och skit man får se och läsa om. Jag säger inte att alla ska välja bort köttet, men kanske bli mer medvetna om vad som försigår på vissa ställen...det här är för fan sverige! Något måste hända!!
Kika in
http://www.djurensratt.se/

STUDENT

Idag har vi sparkat in lillasyster i vuxenlivet! Jag är så stolt att hon grejade det hära trots allt!!
Vi har för ovanlighetens skull varit samlade hela familjen och ätiit massa god mat, och druckit smultronvin, sen vart det dax för lite champange också :)
Nu ligger jag och Martin och degar i varsin soffa, har nyss tryckt i mig fruktsallad!
Najjs dag helt enkelt! Får lägga upp lite schyssta bilder sen så får ni se hur fin Ji var idag :)

Sa ja föresten att ja fick nytt nr. idag? Det hittar ni på facebook, hoppas på att få tillbaka det gamla vanliga nummret inom kort så vänj er inte med det nya ;)
Nu är det bara ny lur som fattas...nån som har någon inte allt för gammal som ligger och väntar på ny ägare så kan man ju höra av sig!
Är ju som välkänt en obotlig mobilnörd, har varit väldigt duktig genom åren med att ha haft det senaste och dyraste..och till vilken nytta då? Har ju fan aldrig haft en lur längre än ett år...nu sänker vi standarden och köpen en billigare mobil och en riktig ipod med minst 30 gig (har nån en sån att sälja så..ja )


Avslutar med lite minnes bilder från min studentid..får mig verkligen att inse hur länge sen det va! cheers!


TIDEN GÅR FORT NÄR MAN HAR ROLIGT :)

MÖTET MED DEN AMERIKANSKA PRÄSTEN:



Allt kan hända på roskilde..

RASTLÖSHET!

Hur jag ska klara en hel sommar att vara så gott som isolerad?
Jag förväntar mig medlidande när jag beklagar mig, men istället får jag en klapp på ryggen och nått i stil med "det kanske är vad du behöver just nu, lugn och ro och va på samma ställe mer än en halv vecka!"
Det kanske inte är så synd om mig trots allt...eller jo liite
Jag har grova problem att hantera min rastlöshet, kanskte det som är meningen med sommaren, att jag ska lära mig ta det lugnt och att man kanske inte alltid måste vara på gång och på väg....eller vad tror ni?


estockholmo

Är tillbaka i jämtland efter ett par dagars bus i stockholm, kul att träffa alla igen!
Vart dock av med min telefon under helgens bravader också, så om folk tyckte jag va svår att få tag på förut så är det praktist taget omöjligt nu. Mobil och nummer kommer inom kort, Fan vad jävla handikappad man blir utan den där lilla grejen, ingen kontakt med omvärlden!
Lyckades ta mig upp till Östersund för 3 kronor från tradera, pinsamt billigt! Jippiee
Det mysigaste under dessa dagar var iallafall att träffa Elin och Lilla Amanda såå fiin!



Tack världens bästa emelie för sängplats och bus :)