mobiltelefoner...vafan ska de va bra för egentligen?

Jag lägger snart ner det här med mobiltelefoner! För mig är det helt jävla omöjligt att hålla en lur levande, den nuvaarande har inte fyllt ett år än och är redan i trotsåldern!
tack och bock, hädänefter är det djungeltrumman som gäller!!
eller kanske en sån hära:


världens bästa

Ett skönt minne från den bästa sommaren!
Den sommaren jag och Ida härjade runt land och rike och inte hade en enda jävla tid att passa (förutom möjligen tåg eller flygtider då!)
Det fanns inget som var omöjligt!

Jag tänker ofta tillbaka på dom månaderna och ler!

Jag tror det var då jag på riktigt insåg att stressen är något onödigt och jävligt tråkigt, att planering är skit och det enda rätta är att följa drömmar och skita i vad alla andra säger! Klyschigt värre men ingenting är omöjligt så länge viljan finns där!

och...

Jag skiter fullständingt i vad det är för jävla skit folk snackar om mig, det spelar ingen roll..inte nu och inte sen!
Gör det dig lyckligare att kästa skit på mig...varsegod!




PIIIS


när man mår som bäst


Pappa Dan



Han lever för er som undrar, men han saknar er alla och hälsar så gott, han efterlyser för övrigt sin solhatt, någon som vet vart den tog vägen? Kanske Elin packade ner den var ju trots allt hennes raggarhatt från början.
Cheers!


Visdom..vart då?

Det regnar och jag har tandvärk. Jag hatar visdomständer! Har nästan inte fått sova något inatt för jag haft ont, trots smärtstillande! Nu har som värken blitt värre och förökat sig upp till huvudet också! Som att den här dagen kommer bli najjs då? Här snackar vi 1000 gånger värre smärta än den värsta baksmällan...mys va?
Jag stenvägrar ju dra ut skiten, fy faan!

Föresten...varför heter det visdomständer?


Det pratas om den där stressen...

jag brukar få frågan om jag är stressad, eller känner panik inför framtiden, och trots att åren går så har jag samma svar nu som för 4 år sen. Nej, jag vill göra det jag känner för, inte göra sånt som alla andra gör bara för att. Visst att jag SER FRAM EMOT att börja plugga när jag kommit underfund med vad det är jag vill göra med mitt liv, men varför ha panik över det nu?
Jag vill sitta där i min insuttna fotölj när jag är gammal och grå och se tillbaka på mitt liv och vara nöjd, tillfredställd över att jag faktist följt mitt hjärta. Jag kommer aldrig va klar med att resa, min dröm är att besöka så månag städer, platser och uppleva andra kulturer som möjligt.
Just nu är jag mer bekväm med att vara på rörande fot än att trampa vatten på samma ställe, punkt!.
varför planera tio år fram när det är just nu som är viktigast?

Det finns nog en anledning till varför jag får höra att jag är lite egen på fler än ett sett, och tur är väl det för vem vill egenltigen vara som alla andra?


vart tog tiden vägen?


Så retar du gallfeber på folk..

Gå på ett poetryslam, och fråga efter varje dikt varför den inte rimmar
Säg till i luckan på en Drive in att du vill ta med dej maten
Insistera på att alltid ha vindrutetorkarna på "för att hålla dem i trim"
Betala summor under 10 kr med en tusenlapp
Se vad som krävs för att badvakten ska hoppa i vattnet
Ställ din kundvagn i kön och gå sedan för att handla mer
Låtsas vara hund och lukta folk i skrevet
Gå upp tidigt och sno grannens morgontidning
Släpp en äggmök när du står i hissen med massa människor
Gå till grannen och fråga om du får låna allt till en sockerkaka inklusive formen
Gå fram till dörrvakten på nattklubben och fråga om han inte känner igen dig från robinson
Beställ en cheeseburgare på donken, minus kött och bröd
ta glödlampor från trappuppgången då de gått sönder i din lägenhet
Fråga om kvittot finns kvar på presenten du nyss fått
Be dina ickerökande vänner att gå ut på balkongen, medans du röker inne


utbränd

Efter en vintersäsong i dom jämtlandska fjällena är man en aningens utbränd när man väl återgår till det normala.
Jag känner mig fortfarande som ett jävlahelvete och ser ut som jag bott under en bro under vintern och därefter blivit överkörd av ett godståg....gör ju inte saken bättre att man går runt med ett blåställ om dagarna, har skit under naglarna och luktar lodis!
Undrar hur lång tid det kommer ta med rehabiliteringen..?

Är förövrigt glad över alla bilder som laddas upp, speciellt av våran egen paparazzi Vickan!


Här är jag och min gode vän emil.
Eftersom jag tycker emil är så himla frän så försöker jag efterlikna honom allt vad jag kan..

Bra försök va? Likheten är slående!
















kråksången

okej vart kanske sjukt besviken när svennebanan började rulla på radio och tv, så det har faktist tagit emot att lyssna igenom restrerande låtar..
hur som helst så gjorde jag det häromdagen, tack!
Visst att svennebanan är allt annat än bra och lutar åt att bli en sommarplåga, så väger resten upp, istället för att få mer salt strött i såret så läks det sekundsnabbt efter att ha hört mammas gata som gästas av supreme självaste timbuk och grega. Andra guldkorn som Yta där Magnus Betner (!) dyker upp mot slutet av låten får mig bara att vilja höra mer!
okej jag skämms lite..att det tagit sån tid för mig att lyssna..jag var rädd..för tänk om allt faktist hade låtit som svennebanan och all väntan på detta skivsläpp varit förgäves. Men nu var det inte så! TACK OCH BOCK! trots allt !


"Jag tycker det är så kul med hiphop att det är så uppdelad changer, på ena sidan har dom här vänsterkillarna som går runt med dreads och hampakläder och tykcer att djuren är det viktigaste som finns näst efter miljön och allt annat som är skitråkigt. Så ska dom samas i en changer med folk som är helt åt andra hållet, folk som har både barn och bilar som heter Lexus. Måste ju va konstigt också Promoe står och liftar till grammis han har skrivit nån skylt på pappkartongen han bodde i i förrgår så har han skrivit grammis, så kommer petter och hämtar upp han med sin Hummerlimosin, jag får inte den där bilden att gå ihop.."