HULTSFRED 2007

home sweet hultsfred!
årets hulta avklarad! och innan jag drog ner hade jag tänkt lite tyst för mig själv "det här blir det sista året..." men du så faan eller, jag ska lätt pallra mej ner nästa år också! lätt!
sjukt bra år, dock hyffsat less på leva vin. Har varit stört skönt väder typ hela veckan, lite regn i fredags och ganska mycket i lördas, men inga sura miner för det, vi använda dom råsa parasollerna till paraplyer och gick runt på campingen och spred lite glädje (dock ganska svårt). Föresten vart har disco GUN hålts hus?hmpf
Lyckades paja min tå när ja badade i tisdags, så jag fick gå till sjukhustältet å dom klippte upp såret (huvva) Det var iallafall veckans nära döden upplevelse! Sen visste jag faktist inte att man kunde ha så kul med en till salu skylt, som vi har haft denna vecka!Eller att vin funkade tillsammans med cola, man kan börja dagen med två öl och man slipper gårdagens bakfylla, att man KAN röka upp en jävla massa paket cigg på typ ingen tid alls!
Det har varit en fartfylld vecka, haft mycket för oss, så veckan har praktiskt taget sprungit iväg!har lärt känna en hel del nytt folk också, ALLTID KUL!
så ja tack för i år hultsfred!
årets bild är:
pimpjohan tha p i m p

cikci p är hemma numera, tagit sitt pick och pack å flyttat till mig, JAHO!

hawaii till våren...ah låter bra!

skriv en komentar vettja!

puss

updates

det var visst önskemål om updatering så de är väl bäst man skriver en rad...

har haft sjukt roliga dagar/veckor senaste tiden, har hunnit med färglad hawaii fest i johannas ära, typ tusen utgångar med alldeles för mycket alkojol inblandat, har hunnit med lite jobb också, införskaffat mej en volleyboll som har blivit min nya favorit leksak har blivit en och annan volleyboll match och faktist en feting fotboll match med ett gäng packade campus människor, har varit i forsaleden och njutit av solen tillsammans med helena, johanna, emma, robin, mia, malin och fredrik, har också under denna tid hunnit göra mig hemmastad i min nya lägenhet, trivs riktigt bra på frösön, går sjukt fort med brädan in till stan :)
något mer jag hunnit med? vunnit två kubb matcher :)), köpt en svinsnygg kep som e orange :), har grillat några gånger, hunnit träffa jävulskt mycket nytt folk!, åkt hoj, blivit instängd på F4 området, bränt sönder min rygg...ah typ de
imorgon bär det av till hultan..shit nu är det äntligen dax! hoppas på fin väder och humör på topp!
glömde btw min telefon på gamlan...måste dra å hämta upp den snart!
jaja hoppas allt e lika nice med er!
saknar en jävla massa folk just nu, nu är de sommar så kom hem och hinka bira med meejj i den underbara östersunds sommaren!

just nu känns denna stad mer än rätt! den känslan kommer dock försvinna så fort sommarmånaderna är över..men skit samma

take care
pis/nalu