chill out

skön helg än så länge. tillbringade fredagen tillsammans med ida!shit denna människa mår jag så jävla bra när jag är med! tog en fik med marre å fick träffa hennes 2 veckors bäs elias. söt!
drog till lit och käka middag, kollade på alla idas nya kläder, och jag fick jag med :) min efterlängtade pizzaap tröja som jag trånat efter i tusen år och ett schysst zooyork skärp :) aah!
jag är så jävla glad att hon e hemma! har suttit hela morgonen nu och kollat på gamla kort, old times, yror flera år tillbaka, festivaler, student, och roadtrips! 
fick skjuts nyss av erik å ida till aspås, där jag sitter nu och väntar på att tvättmaskinen e klar sen ska jag dra in till stan å träffa monkis hoppas jag!

och hultsfreds biljtetterna är kirrade nu! känns sjukt skönt! jag längtar så jäkla myycket!

promoe den 13 april hallelulja


bilder!

erik kallekicki p ? jag147976-100chill?147976-97t?ltetgalgenblingblibng

vår

känns verkligen som att våren är på ingång, hur skönt som helst! solen har varit framme nu flera dagar i sträck, och det riktigt känns hur mycket man har saknat det ljuset! och asfalten har tittat fram, det gör mig helt överlycklig för idag tänkte jag damma av longboarden, som jag saknat! har faktist inte åkt sen i somras, eftersom den inte fick följa till barcelona.
Annars då? två lediga dagar nu, helt sanslöst vad less jag är på jobb! Idag är det fredag, en lugn harmonisk fredag tänkte jag bygga ihop, får se hur de går.

Jag längtar bara mer och mer till sommaren!

hej

så var det måndag igen. har haft en sjukt bra helg faktist. började med fredan med middag och vin hemma hos frittimon, mys! lördagen vart häng med grabbarna, drack öl och spelade wiii :) och henke åkte på tjejdäng i bowling, jag är så jävla nöjd över mitt sweeta rekord jag satt! än så länge har ingen dragit över det!
nu står inte en ny telefon på inköpslistan längre, det gör däremot ett wiii!
i går vart det seg dag, eller jobbade en sväng först sen låg jag och va död i soffan med ylva, drog på lords of dogtown :)
veckorna går förbi i rapido fart fattar inte vart tiden tar vägen, gör du?

joråsåatt annars då?

ide, ja tack! sova bort några veckor, vakna och voila! eller?
mår skit...utan att jag riktigt vet varför.
Varje dag känns piss jobbig, och just nu finns det inget mer på hela jorden jag längtar mer till som asfalt så att jag kan damma av min älskade longboard!

idag har allt gott ont, blöta skor, regn och har bara träffat sura, stressade hetsiga människor..
och ja jag har fått gnällfebern (fast det är ju bra att jag insett det iallafall!)

jag lyssnar på timbuks nya skiva och ja fan livet känns mycket lättare med hans toner!

idaaa,naluu,elyyn


vet ni vad?
jag saknar er!


less

piss less på allt...ja ALLT! less på folk, less på gnäll,, less på mig, less på att va pank, less på världen.....orken?
men ja? jag har inte varit mej själv på länge....den där emma har gått och lagt sig för länge sen!

hörs

JA TACK!

JA TACK!147976-89image91147976-86147976-85min2min

plågeri

sitter och surfar runt bland mina favorit onlineaffärer...
 typ självplågeri eftersom min plånka är hyffsat tom!
Jag hittar tusen keper jag VILL HA...lr måste ha!
Usch jag gillar inte å va fattig...så nu lägger vi ner det! imorrn börjar jag jobba.....eller i övermorgon, eller senast dan efter det ;)

IDA ska kirra hultanbiljtter så fort det blir klirr i kassan igen !

Nu ut och springa göra av med lite energi!

puss

oslo

usch är fortfarande sliten efter oslo trippen..har varit jobbiga dagar, med knappt nån sömn och en jäkla massa tågbyten. Intervjun gick galant och jobbet är väl mitt (så gott som) men det verkade inte va så toppen nice som jag trott...timlönen va toppen och ob tillägget också, men eftersom man jobbar som timvikarie så vet man inte hur mycket man får jobba, det kan va jätte mycket ena veckan och ingenting andra veckan, det känns inte så lovande. Sen var det 2 veckors utbildning på heltid utan LÖN..? det fattar jag verkligen inte! aja...antingen är det å ta tag å leta nytt jobb...eller varva ner och stanna i stan...?
jag vette fan just nu...
men det löser sej det gör det alltid!



147976-17


Har fått mail från min cicki idag :)
Just nu sitter hon i costa rica.
Shir vad jag saknar dej!