norrlandguld

idag åker jag upp till åre för att jobba tills på söndag, känns gött faktist! tråkigt bara å missa lökfest! Men de blir väl fler gånger hoppas jag!
usch orkade inte skriva idag känner ja, har typ inge vettigt å berätta heller, eller jo hade en ruskigt rolig spontan utgång i tisdags, mådde dock inge vidare igår...eller man mår som man förtjänar brukar de ju heta..
va tydligen norrlandsguld tema också...vi tänkte väl också tra över oss nå bonnigt...men de slutade med att vi lät bli.


Vilken tur att de va andra som gick in för det mer...
image172


Ja fyller 21 idag!

...

jag hatar när människor tas ifrån livet alldeles alldeles förtidigt!
livet är orättvist!
skriver om gårdagen nånannan dag...

emma..tänker på dig och finns här för dig!


bullar..

ska se om jag kan knåpa ihop ett någolunda inlägg..
har varit två riktigt nica dagar i åre, känns fan inte som att man åkte upp för å grillas på anställningsintervju, mer som typ firmafest...eller nått haha!
Det känns som det har gått svinbra iaf, hoppas hoppas hoppas nu!
Va så jävla trött igår när ja kom hit, att ja gick å la mig vid nio...idag kom jag på att de va fredag igår...kors i taket lugn fredag! Ikväll blire andra bullar,,,,
bullar föresten...gud va gott med en kanelbulle till frukost!

Hittade min drömjacka på recycle, en grön jätte mysig, 4000 som hittat! eller...? Men just ja ja fyller ju år på torsda ;)
Den hänger längst in till vänster, e grön rutig me nått knepigt tryck på ryggen..;)

nää nuuu
!
syns ikväll!
puss

min randiga mössa

sån fin höst dag ute idag. Klarblå himmel och en lysande sol, jag tycker faktist om hösten, nu kan man till och med ha på sig mössa utan att folk kommer fram och frågar varför. Jag gillar mössor!Köpte faktist en ny i förrgår, en randig burton mössa som jag är förälskad i, lagom förstor och alldeles alldeles underbar! 

Vet ni hur jävla less jag är på att söka jobb, jag tycker det är svintråkigt vilket resulterar i att när ja väl hamnar vid en dator för att bombardera iväg ansökningar, så hamnar jag istället typ här...
hade jag haft en krage kanske de hade varit dax å ta sig lite i den.

Har kommit på att jag är en typisk skjuta fram problemen människa.
Jag stör mig själv inte på det..meeen jag har insett att jag går andra på nerverna med mitt Vi tar det imorgon, eller dan efter det... tänkande.För visst kan jag hålla med om att det kanske är lika bra att ta i tur med tråkiga saker på en gång varför skjuta fram skiten?
 Fast min livsfilosofi är att det löser sig, allt löser sej förr eller senare. Tiden läker alla sår osv.

Nu ska jag köpa en stor varm kaffe och gå ut å ta en cigg i solen...
coffe and a cigarett finest i could ever get...

håll tummarna för mej i åre!


si på luffarn som går där på vägen....

dax å ta sig i kragen typ nuuu!ska nog försöka jobba några dagar...tror jag, fixa ett hem skulle ju också liggga högt på skagöralistan för en sån lista har ju jag....inte!
på torsdag drar ja upp till åre hoppas på att de går bra!
Den här helgen har varit så jävla grejt!Känns nästan som vi haft lite mini festival...hehe! har hängt med lök å cicki p hela helgen. :) niiice. Kört massa bil, druckit massa öl, skrattat så inåt helvete!
Fiffigaste påhittet måste vara draken som lök byggde av ett kastspö och en konsum påse. Den flög inte så högt men flög gjorde den!
Och jag vart väckt igår av att de pratades om att de snöade ute...kutar upp ur sängen och rusar till fönstret, för visst var det snö och glad blev jag...den hade dock försvunnit tills jag vaknade nästa gång!

Johanna har uppkörning på torsdag håller tummarna!

image171

frukost


saknar!

147976-167
147976-166
image168



















höst

börjar blir iktigt duktig på att uppdatera den här jävla bloggen tycker jag!

igår var det filmmys hemma hos löken, nice nice! hann med ett par avsnitt av prison break också..fan vad jag har blivit helt uppkäkad av den serien, efter att ha tvärdissat den i typ ett år! gaah!
me like!
Jag gillar verkligen att det är höst, nu är det inte länge kvar tills snöön kommer!
Hade väl egentligen inget vettigt att skriva, så jag slänger in en bild istället!
image164

rastlös

rastlösheten äter upp mig snart! måste hända nått nuuu!
har varit nere i källarn och rotat runt bland mina prylar, fyy fan vad jag inte orkar bry mig om skiten!Vart kommer allt ifrån? Det bästa en dag som denna är att låta det vara, annars slutar det med att jag hivar allt..och ja jag känner mig själv tillräckligt väl att jag vet att det är något jag kommer ångra senare!
Vad kan man göra en dag som denna?
Har hunnit räkna mina småpengar..exakt 58 kr och 50 öre + 4 ? och och en 20 centare YEY!
Hade gärna kört igång en film om det inte vore för att jag verkligen är så fruktansvärt rastlös, kan verkligen inte sitta still (har redan rest mig från datorn 3 gånger sedan jag började skriva det här!)
Gör ju ett tappert försök att sluta röka också....gör att allt känns ännu segare i vanliga fall kan man ju bara ta och sätta sig ute med en cigg...
Har tillbringat miinst tusen timmar med att söka jobb och det är svintråkigt...verkligen!Det finns ju endå inga roliga jobb att söka...tänk om AMS kunde lägga ut .typ jobb som asutronaut eller dj...eller varför inte en bartender utan utbildning men som kan blanda svingoa drinkar som inte är namngivna (ÄN)
Äh va fan här kan jag ju inte sitta hur länge som helst...
plugga i musik i öronen och knyta på sig springskorna kanske vore en ide!


dagens lyssna!
joss stone feat common - tell me wat were gonna do now


hoppas hoppas hoppas!

håller verkligen verkligen tummarna nu för att jag få jobba i åre i vinter!


hopphopp

sitter just nu i lit, har legat och degat tills nu....sitter och klurar på om man ska ut eller inte...antagligen så blir det så!Va på marite igår, de va sjukt kul!Hoppas att de blir en minst lika lyckad kväll ikväll!
Har även ett bitmärke i örat...tack vare elin!haha
Dax och styra upp sig tror jag, så kanske man bli mer peppelipepp på utgång!
Finns lite schyssta bilder på idas blogg från gårdagen..check it ouut!
Annars då? lite beslutsångest...inför framtiden...what to do?  när var hur...pallar inte å planera som vanligt så allt lär väl bestämmas samma dag om jag känner mig själv rätt!

nä som sagt dax å göra nått åt mig själv...typ hoppa in i duschen eller nått!

piiis out


rappapapakalja

orkar inte med all jävla norska just nu..fattar typ natamakara!kan dom lära sig svenska?
ge mej ett jävla jobb istället!
ja jag är less, fruktansvärt less...ska köpa trisslotter för alla pengarna jag har i hopp om att vinna 10 miljoner så jag slipper leta efter jobb, utan bara kan boka min efterlängtade biljett till nått surf mecka....åsså skulle jag köpa mitt wii och min pod! och ett litet gulligt hus i alperna!är de så mycket begärt?
ja jag vet...det finns dom som har det värre....men är det lungt att jag börjar tänka på dom svältande barnen i afrika imorgon?


mitt barca
utsikt


tack

fan vad jag älskar internet, missar man nått så kan man ALLTID på ett eller annat sätt leta upp och lyssna/se när som helst tillexempel är jag sviindålig på att komma ihåg tisdagar 22 p3
men serdu
http://www.sr.se/cgi-bin/p3/programsidor/index.asp?ProgramID=2575

timbuk å dj amato HALLELULJA

erikas bäs!

FINASTE!bäs

blä

ny dag nya krafter...eller? känns som den där 12 timmar långa tågresan från i söndags sitter i än, däckade 9 i går kväll, fast tro fan att ja va lika trött när ja klev upp vid 8!
Har en jäkla massa att fixa med, det där jävla CV som jag måste knåpa ihop, jag tror fanimej att jag gjort 10 st sånna men inte en enda finns kvar!upptäckte också att det saknas skrivprogram på deras dator (hur fan de nu går till!) det enda som finns är anteckningar (jo tjena lena vad de skulle bli succe!) Så nu måste jag försöka låna brors dator och se om jag ha bättre tur! Jag hatar verkligen att skriva CVn!Bläää!
Sen så somnade jag ju ifrån min packning igår, har en stor hockeytrunk som är fuuullproppad med kläder och skor som jag måste börja sortera, blir typ gråtfärdig bara av å tänka på hur mycket saker det är!
 Så nää jag har inte tid å sitta här....

sverige luff

kom hem igår kväll efter en liten sverige turne...en liten sådan men endå!
drog i tisdags morse tillsammans med helena till arlanda för å säga hej då till henne, var jätte jobbigt å säga hej då!Drog in till stan träffa martin och hängde lite på hans jobb sen gick jag å cicki å träffa elli en sväng och sen drog jag hem till anna å annika käka middag å grejer!Vi kom ju på den brilljanta iden jag å cicki p att vi skulle dra till göteborg, så de gjorde vi också :) och där har  vi varit sen i onsdags kom hem igår kväll! Shit vilka sjuka dagar det har varit där, träffat anja, cissi, jennifer, wg har varit så jävla kul verkligen!har saknat dom sjukt mycket!
göteborg e min nya favorit stad! åå!
Nu sitter jag hemma hos mamma å pappa har städat och packat ur lägenheten hela dan...så nu e den ur världen! Förmodligen drar ja till norge en sväng imorgon...har inte bestämt mig än, om inte imorgon blir de på onsdag...känns som man har så mycket i skallen nu att det snart kommer pysa ut!
nä nu ska jag börja packa ladda en tvätt maskin och stendö framför tvn låter som en toppen kväll...eller?

pis!