klarrt å bertatt

kort jobb dag idag, fick sluta redan halv 1 fast då började ju jag 6 imorse så de blev en del timmar vikket som :)
å i helgen blir de julpyssel med barnen på hotellet och jag och amanda har fått i uppgift å hålla i det:) pepparkaks bak å julgranhuggning och pynta :) så mysigt!och jag ska ha frukost på julafton :) vart jätte glad när ja såg det, ska också bli så himla kul!

gjorde för övrigt klart mitt värdskapstest igår :) yey!sista delen klarade jag till och med utan marcus hjälp!duktigt va?
så nu slipper man sitta och glo på hans fahlen nå mer...
är faktist bara jag i huset som kirrat det....förutom veteranerna då som gjorde de förra året! :)

igår va cilla upp å hälsa på oss, så himla roligt!har saknat henne!
och idag kommer ännu ett besök av anna :)!

och min rygg är fortfarande knas efter min fet kvadd i backen förra veckan :/ ska beställa massage tid idag tänke ja..så får man se om de blir nå bättre, gruvar mig lite faktist...

wersens ikväll kanske...

nä nu orkar ja inte skrva mer..


piis aut!
image184
ännu en fager bild som strålar upp min blogg ;)

fylleblogg

guitar hero och jack daniels partgaj på tottebo...behöver jag säga mer? ja börjar 9 imorrn...
piis

bäbis!

i söndags blev erika mamma till en liten pojke :) ååå!grattis gumman!

3 advent

dax att uppdatera lite tror ja!
det var faktist ett tag sen sist...
så tredje advent idag..va? helt sinnes vad dagarna bara flyger förbi man hinner som inte med!snart är det jul också, den e också sjuk...julhelgen ska spenderas här uppe en del jobb och julmys!Jag och amanda har fått sånt mysigt uppdrag att hålla i pysseldagarna för barnen under jul..så himla mysigt ska det bli!
Jag är ledig idag...och fy fan vad skönt de va å sova ut, man känner sig helt ärligt som en helt ny människa, gött!Idag tänkte ja köra lite storstäd här, ser ut som fan själv, sen kanske lite pepparkaksbak :) och ikväll är det dax för första dippansöndan yey!
nä nu orkar ja inte skriva mer men här e ett najs kort!
image185

kepsjukan....again


image183
det finns bara en sak jag önskar mig i julklapp om man nu ska önska sig något....och det är den här kepsen från gulan...me whant!

wallmans

å shit nu är det fan nära till jul!fattar inte att de va första advent i söndags, tiden går så himla fort!Va på glöggmys i söndags på dippan å fick ett smakprov på wallmans showen, hur mysigt som helst!
Så hade vi introdag igår med wallmans också, jätte kul å träffa alla människor man ska jobba med i vinter.
Avslutade dagen med julbord å julöl :) tok mysigt, sen har vi blivit förälskade i bistro noir efter söndagen så vi hamnade där igår också..verkligen grymt hak!
Lyckade kvadda min hand i söndags vaknade upp med att ett jäkla ben typ stod rakt ut (ont som faaan!) så jag fick gå runt med nått blått skabb bandage hela dan...borde väl gå till hälsocentralen kanske...eh
vet inte riktigt vad jag ska skriva mer...det händer så mycket här uppe hela tiden fart å fläkt jag trivs så jävla bra här...som de känns nu så vill ja fan aldrig dra härifrån tur att hela sässongen väntar :)
nä nu ska jag gå ner å hålla alla andra sällskap...det är kul för nu är det verkligen fullt hus här...calle flyttade in igår, najsnajs
!
piiiiiiiiiiis